Hayat öpücüğü!

25. haftadaki Beşiktaş maçından beri forma giymedi. Zaman zaman kadroya bile alınmadı.Ancak o hiç küsmedi, sadece çalıştı. Sapara, dün de sonradan oyuna girmesine rağmen son dakikada attığı golle takımına hayat verdi.Trabzonspor’da bu sezon iyi performans

Hayat öpücüğü!

25. haftadaki Beşiktaş maçından beri forma giymedi. Zaman zaman kadroya bile alınmadı.
Ancak o hiç küsmedi, sadece çalıştı. Sapara, dün de sonradan oyuna girmesine rağmen son dakikada attığı golle takımına hayat verdi.

Trabzonspor’da bu sezon iyi performans sergileyen oyunculardan biri Marek Sapara’ydı. Ancak Tolunay Kafkas’ın gelmesinin ardından tecrübeli futbolcu gözden düştü. En son Beşiktaş’la 25. haftada oynanan ve 0-0 biten karşılaşmada, son 32 dakikada görev yaptı. Ardından adeta formayı unuttu. Tolunay Kafkas birçok maçta kendisini kadroya bile almadı. Ancak Sapara, hiçbir zaman olumsuz bir açıklama yapmadı, kimseye küsmedi. İdmanlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Dün de klasını konuşturdu.

Yine kupa, yine gol

Bordo-Mavililer 2-0 yenik durumdayken ve rakip kalede hiçbir varlık gösteremiyorken, Tolunay Kafkas, Marek Sapara hamlesini yaptı. Slovak futbolcu, karşılaşmanın 72. dakikasında Colman’ın yerine oyuna girdi. Tecrübeli futbolcu, 90. dakikada kazanılan serbest vuruşta arkadaşlarına, “Ben vuracağım” dedi ve topun başında tek başına kaldı. Attığı harika golle farkı bire indirerek, Trabzonspor’a rövanş için bir anlamda hayat verdi. Sapara, bir önceki golünü de kupadaki Antalyaspor maçında atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor