Hatayoğlu yine bombaladı!

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.   Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili Hatayoğlu, 'Olayları kimse tasrif etmiyor.Trabzonspor taraftarını ve Tr

Hatayoğlu yine bombaladı!
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili Hatayoğlu, 'Olayları kimse tasrif etmiyor.Trabzonspor taraftarını ve Trabzon şehrini acımasızca toplumun önüne atanlar şunu bilmeli ki 3 Temmuz şike sürecinden bu yana adaletin sağlanmadığı bu düzende Trabzonspor taraftarı hakkını alamamanın psikolojisiyle gergin olduğu açık ve net ortada.Maçın gergin geçeceği bilinirken önlem alması gereken sorumlular bu olayların olmasına sebebiyet vermiştir. Ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğu stadda olan herkes tarafından görülmüştür. Trabzon şehri ve Trabzonspor taraftarı terörist ilan edilirken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın taraftarlarınca işlenen cinayetleri haber dahi yapamamışlardır. Ciddi anlamda Trabzon'a karşı büyük bir ön yargı ve linç kampanyası söz konusudur. İstanbul'da işlenen cinayetlere karşı ses çıkaramayanlar Trabzonspor'u toplumun önüne atarak terörist ilan edebiliyor.Suçu her kim işlerse işlesin cezalandırılmalı. Bizim tepkimiz çifte standartadır. Trabzon ve Trabzonspor söz konusu olunca cezalar acımasızca verilirken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş çok daha büyük olaylara imza attığı halde camiayı bağlamaz ifadeleriyle geçiştirilmesini kabul edemiyoruz. Herkese eşit davranılmalı ve cezalar hakkaniyetli verilmeli' ifadelerini kullandı. 
 
'ADALET YERİNİ BULSUN'
 
Başkan Hatayoğlu, konuşmasının devamında 'Çağrımız ülkeyi ve futbolu yönetenleredir. Adaletsizlikler devam ettiği sürece 3 İstanbul takımı üzerine kurulan düzen devam ettikçe onların yaptığı suçlar göz ardı edilip Trabzon ve Anadolu takımları acımasızca cezalandırılması bu olayların önünü alamayacak.Daha vahim olaylarının olabileceğinin işaretidir.Buadan tekrar uyarıyoruz.Adalet sağlansın her kulübe eşit mesafede cezalar verilsin.Futbol terörü ve futbolda şike yasası imtiyazlı takımlara farklı Trabzonspor ve Anadoluya farklı uygulanmasın' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler