Hatayoğlu: Trabzonspor'da kaos var

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’da bir kaosun yaşandığını belirterek, 15 Aralık’ta seçimli kongrenin yapılması gerektiğini söyledi.6 ay gibi bir sürede 5 yöneticisini kaybeden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

Hatayoğlu: Trabzonspor'da kaos var

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’da bir kaosun yaşandığını belirterek, 15 Aralık’ta seçimli kongrenin yapılması gerektiğini söyledi.

6 ay gibi bir sürede 5 yöneticisini kaybeden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kongreye gitmesi gerektiğini kaydeden Hatayoğlu, “Aslında 6 ay önce yapılan olağanüstü kongreydi normal şartlarda yapılması gereken kongre 2013 aralık ayı idi. Bunu Sadri Şener ve yönetimi erken istifa ederek o tarihe aldılar. O dönemde bir süreç yaşandı. Yönetime 2 yıl ek süre verme talebi geldi.

Divana sunuldu ve bu mahkemelik oldu. Mahkemede 2 yıl ek süreyi onaylamadı. Böyle bir süreç yaşanıyor. Mevcut Hacıosmanoğlu ve yönetimi seçildikten sonra yaklaşık 6 ay içerisinde 5 istifası söz konusu. Trabzonspor’da bir belirsizlik söz konusu. Bence 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde 5 yöneticisini kaybetmiş İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi kongreye gitmeli. Neyin inadını yapıyorlar anlamış değilim” dedi.

Trabzonspor’un içinde sıkıntıların yaşandığını ifade eden Hatayoğlu, “Mahkeme bu kongrenin yapılması noktasında karar çıkarmış. Bence kendisinin fazla yıpranmaması için seçimli bir kongre kararı almalılar. Hacıosmanoğlu yönetimindeki istifalar nedeniyle içeride sıkıntıların yaşandığını herkes biliyor. Uyumsuz bir yönetim söz konusu. Kendisi Trabzonspor’da çok olumlu işler yaptığını söylüyor. Yaptıysa zaten Trabzonspor delegesi, taraftarı bunu değerlendirir. Çıksın tekrar Trabzonspor delegesinin karşısına yapsın listesini belki ilk yaptığı liste aceleye gelmişti.

Bu süreç bence Hacıosmanoğlu için bir şans. Yönetimini yapar, çalışma ekibini kendisi oluşturur. Hacıosmaoğlu 3-5 ay daha koltukta kalma adına kongre yapmamakta direnmesi ne kendine bir yarar getirir ne de Trabzonspor’a bir yarar getirir. Bence bu süreç kendisinin daha da yıpratacaktır. Trabzonspor’da bir kaosun olduğu aşikardır. Sadece yönetim anlamında değil idari anlamda da ciddi bir kaos var. Bu her anlamda açıkça ortadadır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler