"Hatalar üst üste geldi yenildik"

  İstanbul Olimpiyat Stadında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelen Trabzonspor’un 2 – 1 kaybetmesinin ardından konuşan Teknik Patron Şenol Güneş, Futbolcuların golden sonra şoka girdiğini söyledi.Güneş aynı pozisyonda üstüste 4 hata yapa

"Hatalar üst üste geldi yenildik"

  İstanbul Olimpiyat Stadında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelen Trabzonspor’un 2 – 1 kaybetmesinin ardından konuşan Teknik Patron Şenol Güneş, Futbolcuların golden sonra şoka girdiğini söyledi.

Güneş aynı pozisyonda üstüste 4 hata yaparak gol yediklerini belirterek” “İlk on dakika İstanbul Büyükşehir Bld spor daha ataktı. Ama ondan sonra  biz oyunda kontrolü sağladık Dengeli giden bir oyunda daha çok atak yaparak pozisyon bulmayı amaçladık. İstediğimiz de oldu ve öne geçtik. İlk yarıda düşündüğümüz fiziksel  yorgunluğa rağmen öne geçmemiz bizim için avantajdı.

İkinci yarı başlarken bu nedenle değişiklik yapmadım. Oyunun ikinci yarısının 10 -15 dakikasında fiziksel güçlerine bakıp ona göre oyuncu değişikliği yapmayı planlamıştık. Ancak hiç beklenmeyen bir şekilde aynı pozisyonda  3 -4 tane  üst üste hata yaparak gol yedik.

 Yediğimiz bu gol tüm oyuncuları etkiledi. Öyle görünüyor. Yediğimiz golden sonra adeta tüm oyuncular şoka girdi. Arkasından da zaten ikinci golü yedik. Her iki yediğimiz gole baktığınız da, bizim yapmamamız gereken hataların çok fazlasını yaptık.  

Buna benzer bir olayı da daha önce  Ankara’da yaşamıştık. Oyundan koptuk. Golle beraber  Fiziksel değil ama dikkat dağınıklığı ve moral motivasyonun kaybolduğu bir dönem yaşadık. Oyunun temposunun ilerleyen dakikalarda düşeceğini bekliyordum.  Ancak yediğimiz golle beraber başlamak bizi daha fazla sıkıntıya soktu. 

Maalesef mağlup olduk. Öne geçtiğimiz zaman maçı çok daha rahat taşıyabileceğimizi düşünmüştük ancak olmadı. Beklenmeyen şekilde yediğimiz iki golle rakibe avantaj verdik. Biz tempo artıramadık. Rakipte hem zaman geçirmeye hem de tempo düşürünce işimiz zorlaştı. İkinci yarının diğer bölümleri rakibin istediği geçti ve istemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor