Hasta yatağında aklı Trabzon'da

 Sağ ayak tendonu diz kapağı kemiğinden koptuğu için Acıbadem Fulya Hastanesi'nde ameliyat olan Trazonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugün taburcu oldu. 4 HAFTA KOLTUK DEĞNEĞİYLE YÜRÜYECEK Başkan Şener'in operasyonu 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Acıbadem

Hasta yatağında aklı Trabzon'da

 Sağ ayak tendonu diz kapağı kemiğinden koptuğu için Acıbadem Fulya Hastanesi'nde ameliyat olan Trazonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugün taburcu oldu.

 4 HAFTA KOLTUK DEĞNEĞİYLE YÜRÜYECEK

 Başkan Şener'in operasyonu 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Acıbadem Fulya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof.Dr. Ömer Faruk Taşer tarafından gerçekleştirildi. Prof.Dr.Taşer yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 "Düşme sonrası kopan tendonu, ameliyat sırasında iki özel vidayla kemiğe raptettik. Son derece başarılı geçen operasyonun ardından Sadri Şener 2 gün hastanemizde tedavi gördü. Bugün de taburcu oldu. Şu anda çift koltuk değneğiyle yürüyor. 1 hafta içerisinde tek koltuk değneğiyle, yaklaşık 3-4 hafta sonra da koltuk değneksiz yürüyebilmesini hedefliyoruz. Başkan Şener, evde de bir takım egzersizleri uygulayacak ve 1 hafta dinlenecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler