Hasan Yener,'Teknik kadromuz yeterli'

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener: ''Teknik kadromuz ve futbolcu kalitemiz Medical Park Antalyaspor maçında 3 puanı alacak yeterliliktedir''Spor Toto Süper Lig'de 5 Kasım Pazartesi deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Tr

Hasan Yener,'Teknik kadromuz yeterli'

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener: ''Teknik kadromuz ve futbolcu kalitemiz Medical Park Antalyaspor maçında 3 puanı alacak yeterliliktedir''

Spor Toto Süper Lig'de 5 Kasım Pazartesi deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, güçlü rakibi karşısında 3 puan alarak yeni bir sayfa açmak istiyor. 
   
Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyspor'un özellikle bu sezon ligin formda takımlarından biri olduğunu belirterek, ''Rakibimizin lig sıralamasında ikinci olması, lider Galatasaray ile aynı puanı paylaşması da bunun göstergesi. İyi kadroları var. Başlarında da Mehmet Özdilek gibi çok yetenekli bir teknik direktörleri var. Zor bir maç olacak'' dedi. 
     
Özellikle son yıllarda Antalya'da galip gelmekte zorlandıklarını ifade eden Yener, ''Bu maçın bir başka zorlu yanı. Ama geçen hafta Bursaspor maçında kaybettiğimiz 3 puanı Antalya'da telafi etmek istiyoruz. Şu anda Trabzonspor, henüz istediği sonuçları alamasa da özellikle teknik kadro ve futbolcu kalitemiz bu maçta 3 puan alacak yeterliliktedir. Güzel bir maç olacağını umuyorum. Dilerim 3 puanı Trabzonspor alır'' diye konuştu. 
     
Bordo-mavili kulüpte yaşanan son gelişmelerin takımı etkilemeyeceğini kaydeden Yener, ''Tabi ki futbolu arkadaşlar kendi sorumluluklarını biliyorlar. Onlar üst düzey motivasyonla bu maça hazırlanacaktır. Maçı önemsediğimizde 3 puanı almamızın daha kolay olacağını umuyorum. Trabzonspor, kalitesini ortaya koyarsa bu maçı kazanır'' ifadelerini kullandı. 
     
 -Giray ve Serkan dönüyor- 
     
     
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, savunmada değişiklikler yapacağının sinyallerini dünkü çalışmada verdi. 
   
Taktik çalışmada Mustafa'nın cezası nedeniyle stoperde Giray'a görev veren Güneş, defansın sağında ise genç oyuncu Zeki Yavru'nun yerine Serkan Balcı'yı oynattı. 
   
Ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçının ardından UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile yapılan maçta kolu kırılan Giray Kaçar, Medical Park Antalyaspor maçında forma giymesi halinde ligde 8 hafta sonra formasına kavuşmuş olacak. Serkan Balcı ise 2 haftalık aradan sonra kendine yer bulacak. 
     
 -Ekim ayının futbolcusu Onur- 
     
"'Trabzoncell ayın futbolcusu'' yarışmasında Ekim ayının kazanan oyuncusu kaleci Onur Recep Kıvrak oldu. Onur'un Trabzoncell abonelerinin gönderdiği sms'ler ve facebook kullanıcılarının oylarıyla ekim ayının oyuncusu seçildiği bildirildi. 
  
Daha önce 2009-2010 ve 2010-2011 sezonunda ayın futbolcusu seçilen Onur'un, üçüncü kez bu ödülün sahibi olduğu belirtildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler