Hasan Yener'den CSKA yorumu

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda 2 Kasım Çarşamba günü sahasında Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, tarihi karşılaşmaya odaklandı.     Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ke

Hasan Yener'den CSKA yorumu

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda 2 Kasım Çarşamba günü sahasında Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, tarihi karşılaşmaya odaklandı.     

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine göre Trabzonspor'un CSKA Moskova maçıyla bugüne dek tarihindeki en önemli karşılaşmasına çıkacağını belirterek, kazanmaları halinde gruptan çıkma adına çok büyük avantaj elde edeceklerini kaydetti.     

Çarşamba günü tarihi bir zafer daha yaşamak istediklerini anlatan Yener, ''Bu tür maçları sadece futbolcular ve teknik kadroyla değil, tüm camia ile kazanabiliriz. Bunun için seyirci desteği çok önemli. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor taraftarının galibiyetimizde en önemli etken olacağını düşünüyorum'' dedi.     

-''Burak, önemli bir silah'-     

Yener, hastalığı nedeniyle geçen hafta Gaziantepspor maçında forma giyemeyen golcü oyuncuları Burak Yılmaz'ın bir süredir antibiyotik tedavisi gördüğünü belirterek, ''Bunun için toparlanması zaman alıyor. Maç gününe hazır olacak. Burak, özellikle hırsı ve isteği ile bu maçta bizim önemli silahlarımızdan biri olacak'' ifadelerini kullandı.     

CSKA Moskova ile yaptıkları ilk maçta eksik oyuncularına rağmen iyi bir futbol ortaya koyduklarını, ancak bunun maçın sonucuna yansımadığını kaydeden Yener, şöyle devam etti:     

''Burak ve Henrique'den bu maçta yararlanabileceğiz. Tam kadro oynamak, eksik olmamak elbette takım olarak özgüveni arttırıcı bir unsur. İlk maça göre oldukça avantajlıyız. Bu maçta yakaladığımız fırsatları değerlendireceğiz ve savunmada hata yapmayacağız. Gaziantepspor karşısında son dakikada bulduğumuz gol de takım için moral oldu. CSKA Moskova, yenilmeyecek bir takım değil.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor