Hasan Yener'den başarı yorumu

 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un başarısının birliktelikten geçtiğini, bunun olumlu yansımasını Medical Park Antalyaspor maçında gördüklerini söyledi. Yener, yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor galibiyetinin ardında

Hasan Yener'den başarı yorumu

 

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un başarısının birliktelikten geçtiğini, bunun olumlu yansımasını Medical Park Antalyaspor maçında gördüklerini söyledi.
 
Yener, yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor galibiyetinin ardından takımın iyi bir hava yakaladığını, antrenmanlarda futbolcuların daha istekli olduğunu belirterek, 'İnşallah bu hava böyle devam eder çünkü bir yerde eksiğimiz oydu. Futbolcu arkadaşların yeteneklerinden kimsenin endişesi yok ama onları sahaya yansıtmada, uyumda sıkıntı vardı. Bunu tam olarak aştığımızda çok daha iyi olacak' dedi.
 
Camianın bütünleşmesinin, takıma, teknik kadroya destek olmasının olumlu havaya çon önemli katkı sağladığını vurgulayan Yener, şunları söyledi:
 
'Zaten Trabzonspor'a da yakışan bu. Bizim başarımız öncelikle birliktelikten geçiyor. Umuyorum hep böyle devam eder, sonuçlarını da alırız. Seyircinin takıma desteği, birliktelik, alınan sonuçlar takımın öz güvenini arttırıcı önemli unsurlar. Bunlar da başarıyı getiriyor. Önemli olan takıma bu desteğin sürmesi. Bunun olumlu yansımasını gördük. Olumlu havanın devam etmesi açısından desteğin sürmesine ihtiyaç var.'
 
-Akhisar Belediyespor maçı-
 
Hafta sonu deplasmanda Akhisar Belediyespor ile çok önemli bir maç yapacaklarını dile getiren Yener, şöyle devam etti:
 
'Manisa'da iyi bir taraftar desteği bekliyoruz. Akhisar Belediyespor son derece iyi futbol oynuyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı maçlara bakıldığında futbol olarak başarılı maçlar çıkardılar. İyi bir takım olgusu var. Hamza hoca da bana göre ligin en iyi hocalarından biri. Çok beyefendi bir kişiliği var. Gerçekten futbola yakışan bir duruşu ve tavrı var. Zor bir maç olacak. Ama bizim de bu maçtan istediğimiz sonucu almamız, çıkışımızı sürdürmemiz adına önemli.'
 
Yener, Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarında kazanmalarının ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası hedefleri açısından da olumlu olacağını savunarak, şunları kaydetti:
 
'Eğer bu maçları kazanırsak kupa için de önemli bir adım olacak. Kazanmak her zaman futbolcularda, teknik kadroda, yönetimde, camiada taraftarda olumlu etki yaratır. Futbolun en güzeli galibiyet. Kazanmaya devam ettiğimiz sürece takımın başarısı da futbolcuların verimi ve performansı da artacaktır diye düşünüyorum.'
 
Yener, sezon boyunca hakem hataları yaşadıklarını iddia ederek, 'Bunlar tabi bu sene ligdeki bulunduğumuz konumla son derece ilgili. Bu hafta Bülent hoca umuyorum iyi bir maç yönetir. Hem bizim için hem kendi kariyeri için önemli bir maç olacaktır. Dolayısıyla bu maçta hakemin de başarılı maç yönetmesini diliyorum. Umuyorum her şey fair-play içerisinde cereyan eder' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor