Hasan Yener taraftara ne dedi?

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Manisaspor galibiyetiyle ilgili mutlu olduklarını belirtirken önlerindeki Kayserispor maçında taraftara açık çağrıda bulundu. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, haber61’e yaptığı açıklamada, çok önemli bir ma

Hasan Yener taraftara ne dedi?

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Manisaspor galibiyetiyle ilgili mutlu olduklarını belirtirken önlerindeki Kayserispor maçında taraftara açık çağrıda bulundu.

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, haber61’e yaptığı açıklamada, çok önemli bir maçı kazandıklarını Trabzonspor’un aynı şekilde yoluna devam edeceğini söyledi.

 

Yener, şunları söyledi: “Bundan sonra her maç önemli. Artık puan kaybının olmaması en büyük dileğimiz. Özellikle üst üste gelen galibiyetler camiada moral olarak olumlu hava yarattı. Bu performansımızı sürdürmemiz lazım”

 

“TARAFTARA DİYORUM BU ÇOK ÖNEMLİDİR”

Genel Sekreter Hasan Yener, Trabzonspor taraftarına seslenerek, “Bakın buradan taraftara diyorum burası çok önemlidir. Sevgili Trabzonspor taraftarı gerçekten bugüne kadar büyük katkıları oldu, ama asıl iş bundan sonrasında. Taraftarın hem kendi futbolcumuza hem de rakip takıma etkisi çok çok önemli. O bakımdan Pazar günü Avni Aker’in tıklım tıklım dolmasını ve rakip takımda baskı oluşturulmasını istiyorum. Diğer takımlar bunu gayet iyi oluşturuyorlar. Trabzonspor elbette iyi destek gördü bugüne kadar ama daha da iyi olmalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor