Harun Beklemiş'ten açıklama

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Oyak Renaultspor'a 1-0 yenilen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, rakipleri karşısında kaybetmeyi hak etmediklerini söyledi. Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyun ve m

Harun Beklemiş'ten açıklama

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Oyak Renaultspor'a 1-0 yenilen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, rakipleri karşısında kaybetmeyi hak etmediklerini söyledi.

Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyun ve mücadele olarak rakipleri karşısında üst seviyede bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Çok gol pozisyonu bulduk, oyun anlayışı olarak da diğer maçlara göre çok daha iyiydik. 85. dakikaya kadar berabere giden bir maçta hakem bir oyuncumuzun göğsüne çarpan topta penaltı verdi. Yediğimiz penaltı golüyle de mağlup olduk. Kaybetmeyi hak etmedik. Futbolcularımı ortaya koydukları futboldan dolayı kutluyorum'' dedi.

Karşılaşmanın hakeminin maçın son 15 dakikasına kadar iyi maç yönettiğini ifade eden Beklemiş, ''Ligde hedefi olmayan bir Yalıspor karşısında play-off hedefi olan rakibimiz lehine kararlar verildi. Bu maçta emeğimiz alındı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor