Hani sen Sözcü neden rahatsız oldun

Türkiye'nin son dönemlerde yaptığı  haberler ile gündem yaratan ve öne çıkmaya çalışan  Sözcü Gazetesi İnternet sitesinde Çevre ve Şehircilik Bakanın Trabzonspor başkanından TS forması almasına “ Bakan olduğunu unuttu her halde” şeklinde başlık atarak hem

Hani sen Sözcü neden rahatsız oldun

Türkiye'nin son dönemlerde yaptığı  haberler ile gündem yaratan ve öne çıkmaya çalışan  Sözcü Gazetesi İnternet sitesinde Çevre ve Şehircilik Bakanın Trabzonspor başkanından TS forması almasına “ Bakan olduğunu unuttu her halde” şeklinde başlık atarak hem Trabzonspor'u hemde Trabzon'a yönelik ağır eleştiride bulunan haber yayımladı.

Haberin detayında Sözcü, “ Trabzonspor taraftarı olduğu bilinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar pot kırmam dedi ama söylediği sözler bunun tam aksi gibi.” sözlerine yer verirken Trabzonlu bakan Bayraktar'ın açıklamaları “ Trabzonluyum, onu diyorum ne yapacağım Fenerliler kızıyor diye Trabzonspor’a yardımcı mı olmayacağım. Trabzonspor için yaptıklarım ve konuşmalarım takip ediliyormuş. Gülüyorum. Hiç umurumda değil. Geçenlerde ‘Trabzonspor şampiyon olmalı’ dedim, F.Bahçeliler kızmış, geldi bana haberi. Kızsınlar F.Bahçe Avrupa Ligi’nde başarılı olduğunda çok sevinirim.

Muharrem Usta’yı tanıyordum onun başkan olmasını istedim. Diğer adayları tanımıyordum. Ama İbrahim Bey başkan oldu, bana geldi 3 kez uzun uzun görüştüm. Samimi biri üstelik de Trabzonspor Başkanı.”dedi.

BAŞKANIN EZİLMESİNE İZİN VERMEM!

Bayraktar, “ Ben kim başkan olursa olsun ona yardımcı olmak konumundayım. Baktım, İbrahim Bey’i rahat çalıştırmayacaklar. Bu ayıp dedim iki defa daha fazladan sahiplendim. İbrahim Bey’in Nuri Albayrak gibi ezilmesine ezdirilmesine izin vermem. Trabzonspor’un seçilen başkanı bizim başkanımızdır. Hiçbir olumsuzluğa izin vermem. Nuri Albayrak gibi ezdirmeyeceğim. Nuri Bey’e yapılan haksızlığın İbrahim Bey’e yapılmasına izin vermeyeceğim.” ifadelerine yer verdi.

Sözcü haber servisi bu haberi yayımlaması ile dünyaca tescili emek hırsızı cetelere bir kez daha destek verdiğini göstermektedir. Buda Sözcü'nün yayım politikasını gözler önüne sermekte.  

1.20130727135657.gif

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor