Hanginiz yalancı?

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat: "Selçuk’a devre arasında sözleşme imzalattık.Terim “Trabzonspor’un oyuncularını çalmadık”Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in ligin son haftasında Avni Aker’de oynanan ve golsüz sona eren Trabzonspor karşılaşma

Hanginiz yalancı?

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat: "Selçuk’a devre arasında sözleşme imzalattık.

Terim “Trabzonspor’un oyuncularını çalmadık”

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in ligin son haftasında Avni Aker’de oynanan ve golsüz sona eren Trabzonspor karşılaşmasının ardından Trabzonspor’dan Galatasaray ‘a transfer olan futbolcularla ilgili yaptığı açıklamalar kurnazca ve  sadece hedef şaşırtmaya yönelik.

Adnan Polat başkanlığı döneminde Galatasaray’da göreve başlayan Terim, Trabzonspor’un eski futbolcusu Selçuk transferinde yaşananları saptırmaya çalışıyor.

Terim futbolcuları Burak’a  Avni Aker’deki tepkilerin sorulması üzerine “Trabzonspor’un oyuncularını çalmadık” derken ya Selçuk transferinde yaşananları unuttu, ya da kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışıyor.

Selçuk’un sarı kırmızılı ekibe gittiği dönem  Galatasaray başkanı olan Adnan Polat’ın 09-06 2011 tarihinde Akşam Gazetesi'nden Bahadır Çokişler’e verdiği röportajdaki  açıklamalar Fatih Terim’i kesin bir dille yalanlıyor

Galatasaray eki başkanı Polat 'Selçuk İnan'la sezon ortasında anlaştım. Hatta 'Trabzon'u şampiyon yap öyle gel' dedim. Ben sözümü tuttum derken o dönem Galatasaray teknik direktörü olan Fatih Terim ise bundan hiç bahsetmiyor'

İŞTE ADNAN POLAT’IN SELÇUK’U NASIL TRANSFER ETTİĞİNİ AÇIKLADIĞI ROPORTAJ

Tarih” 09-06 2011

 AKŞAM GAZETESİ

SELÇUK SÖZÜMÜ TUTTUM

'Selçuk İnan'la sezon ortasında anlaştım. Hatta 'Trabzon'u şampiyon yap öyle gel' dedim. Ben sözümü tuttum. İkisi de benim bitirdiğim oyuncu. '

'Selçuk'la ön anlaşmayı ben yaptım. Ali Dürüst'ü çağırdım holdinge. Adnan Sezgin ile hazırladığımız Selçuk İnan sözleşmesini önüne koydum ve 'imzala' dedim. Daha doğrusu ön anlaşma değil de ön söz vardı. Ben O'na 'Trabzonspor'u şampiyon yapmak için neyin varsa ortaya koy' dedim. Seni o zaman Galatasaray'a alacağım demiştim. O da elinden geleni yaptı. Ben de sözümü tuttum. '

İŞTE TERİM’İN DÜN SÖYLEDİKLERİ

BURAK'I LOKOMOTİV MOSKOVA'DAN ALDIK"

Terim, Maç sonrası Avni Aker’de düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin, "Burak kendisine yönelik tepkilere ilişkin (Burada şampiyon olduğumuz unutulmasın) demiş. Oyuncunuz, ezeli rakibinizin şampiyonluğuna gönderme yapmış oluyor. Bu konuda bir yorumunuz olur mu-" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Açıkçası Burak'a çok ağır tepkiler geldi. Şöyle bakıyorum, Trabzonspor bizim hakikaten dostumuz. Burada söylenecek gibi bir şey de değil yani, gerçekten dostumuz. Bir şeyleri iyi anlatmak lazım belki de. Selçuk sıfırdı. Bonservisi yoktu. Hatırlayın. Başka kulüpler alacakken biz aldık. Yanıldığım yerde siz bana müdahale edin. Ceyhun da aynen öyle.  Zaten gitmesini istemişti Trabzonspor. Engin için resmen iki taraf oturdular pazarlık etti. Engin’i Trabzonspor  zaten göndermişti 900 bin euroya’da biz aldık. Umut'u Fransa'dan aldık.

Burak'ı da Lokomotiv Moskova'dan aldık. Bir başka kulüp alacaktı onu Yani biz Trabzonspor’un mukaveleli bir oyuncusuna ne Galatasaray Başkanı ne yönetimi nede  teknik heyetinin herhangi bir şeyi söz konusu olamaz. Burak da hizmetinin karşılığının başka türlü olmasını istedi.

Umut'a nasıl bir tezahürat varsa, davranılmışsa Burak da konuşmasında (Burada goller attım, başarılı oldum. Keşke bana da bu yapılsaydı) mesajını verdi galiba. Yoksa bizim başka türlü düşünmemiz söz konusu değil. Dost dediğin arkadaştan çok öte.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler