Hangi maç iddiadan çıkartıdı

Ankaragücü'nün sahaya A2 Takımı ile çıkması ihtimali üzerine Mersin İdman Yurdu'nun banko olarak görülmesi ve İddaa iştirakçilerinin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na bu karşılaşma ile ilgili yoğun mail atması nedeniyle bültenden çıkartıldığı öğrenildi.Spo

Hangi maç iddiadan çıkartıdı

Ankaragücü'nün sahaya A2 Takımı ile çıkması ihtimali üzerine Mersin İdman Yurdu'nun banko olarak görülmesi ve İddaa iştirakçilerinin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na bu karşılaşma ile ilgili yoğun mail atması nedeniyle bültenden çıkartıldığı öğrenildi.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bugün yaptığı toplantıda, Ankaragücü'nün Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına 8 as futbolcusuyla çıkması halinde, gelecek haftadan itibaren yeniden iddaa bültenlerine yer verilmesini kararlaştırıldı.

Ankaragücü yönetimi de, Mersin İdman Yurdu karşısına as oyuncularıyla çıkacağını, sadece bir kaç A2 takımı oyuncusunu kadroya takviye yapacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor