Hangi futbolcular markaj altında

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor’un pilot takımı olan 1461 Trabzon’un yıldız oyuncularına göz dikti. Trabzonspor’un pilot takımı olan ve PTT 1. Lig'de zirvedeki takımlar arasında yer alan 1461 Trabzon, başta Spor Toto Süper Li

Hangi futbolcular markaj altında

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor’un pilot takımı olan 1461 Trabzon’un yıldız oyuncularına göz dikti. 

Trabzonspor’un pilot takımı olan ve PTT 1. Lig'de zirvedeki takımlar arasında yer alan 1461 Trabzon, başta Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'deki takımların transferdeki en gözde takımı oldu.
 
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’da şampiyonluk yaşıyan Mustafa Denizli 1461 Trabzon’un yıldız oyuncularına göz dikti. Sercan Kaya, Yusuf Erdoğan ve Eren Albayrak gibi yıldızı parlayan oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mustafa Denizli yönetimden bu oyuncuların transfer edilmesini istedi.
 
İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, şu anda 1461 Trabzon’un, yarın deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçı için takımla birlikte kampta bulunan oyuncular için iki kulübün maç sonrası yeniden bir araya gelerek görüşmeleri sürdüreceği öğrenildi.
 
Mustafa Denizli’nin Sercan Kaya, Yusuf Erdoğan ve Eren Albayrak’ın isimlerini yönetime verdiği öğrenildi. Ancak yapılacak olan görüşme sonrası hangi oyuncunun Çaykur Rizespor’a gideceği veya oyuncuların teklifi kabul edip etmeyecekleri ise yapılacak olan görüşmeler sonrası netlik kazanacağı belirtildi. Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in bu oyuncular hakkında vereceği görüşün ise transferde etkili olacağı ifade edildi.
 
Bu sezon PTT 1. Lig'de ve Spor Toto Süper Lig takımlarına karşı Ziraat Türkiye Kupası’nda ortaya koyduğu performans ile büyük bir beğeni kazanan, Galatasaray'ı kupanın dışına iten 1461 Trabzon takımı için Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay da “Hepsini verseler alırım” ifadesini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor