Hamzaoğlu: Trabzonspor çok iyi takım

Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'ı ağırlayacağı maç öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu şöyle konuştu; Rakibimiz lige çok iyi başladı. İyi bir takım ve çok iyi bir kadrosu var. Biz zor günl

Hamzaoğlu: Trabzonspor çok iyi takım

Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'ı ağırlayacağı maç öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu şöyle konuştu;

Rakibimiz lige çok iyi başladı. İyi bir takım ve çok iyi bir kadrosu var. Biz zor günlerden geçiyoruz ama bu zor günleri camia olarak atlatmak istiyoruz. Bugün buradan galip ayrılarak kötü günleri geride bırakmak istiyoruz.  Galatasaray’da olacak en ufak olumsuzlukta sorumlu benim. Olanların farkındayım. Burada durumu düzeltecek olan da biziz. Ancak bilinçli bir şekilde yıpratılmak istiyorlar bizi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor