Hamza Mısır TSYD'ye talip!

Eski Süper Lig hakemi ile Trabzon'daki hakem derneklerinin başkanı olan ve halen Taka Gazetesi Spor Müdürlüğünü yürüten Hamza Mısır, yaptığı yazılı açıklamada, TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığı için bir yıl daha süre olmasına rağmen adaylığını açıklamasını,

Hamza Mısır TSYD'ye talip!

Eski Süper Lig hakemi ile Trabzon'daki hakem derneklerinin başkanı olan ve halen Taka Gazetesi Spor Müdürlüğünü yürüten Hamza Mısır, yaptığı yazılı açıklamada, TSYD Trabzon Şubesi Başkanlığı için bir yıl daha süre olmasına rağmen adaylığını açıklamasını, 'Olması gereken bir tavır' olarak belirterek, şunları söyledi:

''Biz ve genç jenerasyon bir yıl önceden adaylığımızı açıklıyoruz ki bu konuda ne kadar hazırlıklı, kararlı ve inançlı olduğumuzu gösteriyoruz. 'Bir yıl var niye bu kadar erken davranıyorsunuz' diyenlere de şunu hatırlatalım; kısa zaman kala çıksak o zaman da niye bu zamana kadar beklediniz denecekti. Bir hareket, bir oluşum ve kendine güvenen insanların bir yıl kala üyesi olduğu kitle örgütünün yönetimine talip olduğunu açıklaması alkışlanacak bir durumdur.''

Mısır, bilgi birikiminin, yurt içi ve dışı ilişkilerinin, futbol dünyası ve spor kamuoyuyla diyaloglarının ve meslekte yerel bir gazetenin spor müdürü olmasının bu kararında etkiliği olduğunu anlatarak, ''Kendime ve genç jenerasyon takım arkadaşlarıma güveniyorum. Meslekte büyüğümüz duayen ağabeylerimin de 'Adaylık açıklama hakkın tabi' diyerek destek vermeleri ve teşvik etmeleri de ayrıca bizi mutlu etmiştir. Duayen ağabeylerimiz, gençlerin önünü bundan önce de açtılar, bundan sonra da açacaklardır''dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor