Hamit satılıyor mu?

"Altıntop'un Madrid'teki geleceği belirsiz" ifadeleriyle verilen haberde Real Madrid'in Hamit'e Ocak ayı için gelecek teklifleri beklediği ifade edildi.Milli futbolcunun oynayamadığı için iyi hissetmediği ve şu ana kadar sadece Şampiyonlar Ligi maçında Aj

Hamit satılıyor mu?

"Altıntop'un Madrid'teki geleceği belirsiz" ifadeleriyle verilen haberde Real Madrid'in Hamit'e Ocak ayı için gelecek teklifleri beklediği ifade edildi.

Milli futbolcunun oynayamadığı için iyi hissetmediği ve şu ana kadar sadece Şampiyonlar Ligi maçında Ajax'a karşı 7, Ligde ise Real Betis'e karşı 13 dakika forma giyebildiğinin hatırladığı haberde, Real Madrid'in Hamit'in satış bedeli olarak 5 ile 3 milyon euro arasında bir beklentisinin olduğu vurgulanıyor.

AS, konuyla ilgili Türk basınında yer alan haberlere de yer vereriyor ve bir süre önce Vatan'da çıkan ve "Hamit, sakatlık sürecinde ilgi görememekten yakındı. Fatih Terim'i aradı ve Ocak ayına kadar gelişmeleri takip edeceğini ortamla ilgili bir düzelme olmaması durumunda, Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi" ifadelerinin yer aldığı habere de yer veriyor.

AS'ın yorum-haberinin son bölümünde ise Hamit'in sakatlıktan çıktıktan sonra, Real Madrid, formasıyla Ajax'a karşı sadece 7 dakika forma giydiği ve sonrasında Türk Milli Takımı'yla birlikte Almanya ve Azerbaycan maçlarında oynadığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler