Hamit Altıntop gelir mi?

Trabzonspor'da transfer izleme komitesi üyeleri yurt içi ve yurt dışında futbolcu araştırmalarını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş transfer için henüz rapor almadıTransfer için izleme komitesinden rapor almadığı için yönetimle de bu konuda henüz gö

Hamit Altıntop gelir mi?

Trabzonspor'da transfer izleme komitesi üyeleri yurt içi ve yurt dışında futbolcu araştırmalarını sürdürürken teknik direktör Şenol Güneş transfer için henüz rapor almadı

Transfer için izleme komitesinden rapor almadığı için yönetimle de bu konuda henüz görüşme yapmamasına rağmen ulusal basın her gün ya Trabzonspor'a bir futbolcu transfer ediyor,yada Trabzonsporlu bir futbolcuyu bir başka takıma gönderiyor.

BURAK'I BIRAKTILAR HAMİT'E SARILDILAR

 Trabzonspor'un Real Madrid'de sakatlık döneminden çıktıktan sonra fazla forma şansı bulamayan Hamit Altıntop'un ismi başka takımlarla anılmaya başlayınca Trabzonspor da devreye girdi. Ekonomik anlamda çok rahat olan bordo - mavililer, kardeşi aracılığıyla Hamit Altıntop'u yokladı. Milli yıldıza, "Bize gelir misin?" diye soran Halil'in ilk etapta olumsuz yanıt aldığı, çünkü Hamit'in, "Real Madrid'de yapmak istediğim çok şey var" yanıtını verdiği öğrenildi. Ancak Hamit'in Real Madrid'den ayrılmasının kesin olarak gündeme gelmesi durumunda Trabzonspor'un Halil ve Şenol Güneş faktörlerini tekrar devreye sokmayı planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler