Hami'den Ha­lil­hod­zi­c’­e 5 yeter

Trab­zons­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Va­hid Ha­lil­hod­zic, 9-10 fut­bol­cu­ya ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­di. Fut­bol­cu­la­rın tek­nik ve tak­tik ba­kım­dan ye­ter­siz ol­du­ğu vur­gu­su­nu yap­tı. Bu du­rum, ta­kı­mın bir ön­ce­ki tek­nik di­rek

Hami'den Ha­lil­hod­zi­c’­e 5 yeter
Trab­zons­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Va­hid Ha­lil­hod­zic, 9-10 fut­bol­cu­ya ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­di. Fut­bol­cu­la­rın tek­nik ve tak­tik ba­kım­dan ye­ter­siz ol­du­ğu vur­gu­su­nu yap­tı. Bu du­rum, ta­kı­mın bir ön­ce­ki tek­nik di­rek­tö­rü Ha­mi Man­dı­ra­lı­’nın ça­lış­ma­la­rı­nı akıl­la­ra ge­tir­di.
 
Malouda, Colman ve Bamba
 
Et­ki­siz ve va­sıf­sız bir ta­kım bı­rak­tı­ğı yö­nün­de­ki eleş­ti­ri­le­ri­ne ka­tıl­ma­yan Man­dı­ra­lı­’nın ya­kın çev­re­si­ne “Hen­ri­qu­e, Ad­ri­an, Ol­ca­n’­ın sa­tıl­ma­sı­nı is­te­me­miş­tim. Bu­nun­la bir­lik­te Ma­lo­uda, Col­man ve Bam­ba­’nın gön­de­ril­me­si ge­rek­ti­ği­ni yö­ne­ti­me ilet­miş­tim. Per­for­mans­la­rı ye­ter­li de­ğil­di. Git­me­sin­den ya­na ol­ma­dı­ğım fut­bol­cu­la­rın hep­si kal­dı, sa­tıl­ma­sı­nı is­te­me­di­ğim oyun­cu­lar ise gön­de­ril­di­” de­di­ği öğ­re­nil­di.
 
Hü­cu­ma 2 oyun­cu is­ti­yor­du
 
Fut­bol di­rek­tö­rü sı­fa­tıy­la gö­rev ya­pan ve Bor­do-Ma­vi­li ku­lüp­le söz­leş­me­si de­vam eden Mandıralı trans­fe­ri de de­ğer­len­di­re­rek "Ta­kım­da ban­ko oy­na­ya­cak 5 ta­ne is­me ih­ti­yaç var­dı. Sto­pe­re, sol be­ke, or­ta sa­ha­ya 1’er fut­bol­cu, sant­rafo­ra da 2 fut­bol­cu. Ha­lil­hod­zi­c’­in di­le ge­tir­di­ği gi­bi 9-10 oyun­cu­ya ih­ti­yaç ol­du­ğu­nu dü­şün­mü­yo­ru­m” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı­ğı da ge­len ha­ber­ler ara­sın­da. Ol­can Ga­la­ta­sa­ra­y’­a, Ad­ri­an Al Nas­r’­a, Hen­ri­qu­e de Şan­gay ta­kım­la­rı­na trans­fer ol­muş­lar­dı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler