Hami'den GS-TS kritiği

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Trabzonspor'un yarın Galatasaray ile yapacağı maç öncesi haber61'e açıklamalarda bulundu.Haber61.net'e özel açıklama yapan Hami Mandıralı, Trabzonspor'un ligdeki gidişatının şampiyonluk adına çok önem

Hami'den GS-TS kritiği

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Trabzonspor'un yarın Galatasaray ile yapacağı maç öncesi haber61'e açıklamalarda bulundu.

Haber61.net'e özel açıklama yapan Hami Mandıralı, Trabzonspor'un ligdeki gidişatının şampiyonluk adına çok önemli olduğunu belirterek, "Çok önemli maçlardan biri. Trabzonspor çok moralli. Bu çok önemli maçta Trabzonspor'un kazanmaya çok daha yakın olduğunu görüyoruz.

Gönlümüz de zaten Trabzonspor'un kazanmasından yanadır. Şampiyon olmak istiyorsa takım zaten yoluna kayıpsız devam etmeli ve Fenerbahçe'nin puan veya puanlar kaybetmesini beklemelidir" dedi.

HAMİ JÜBİLESİYLE İLGİLİ DE KONUŞTU... SAYFA İKİYE GEÇİNİZ...

 

Hami, Jübilesiyle ilgili kendisi adına yapılan imza kampanyasına da teşekkür ederek, "Herkese emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Jübileyle ilgili ben büyüklerimize şöyle demiştim zamanında, para kazanmak için değilde, Trabzon'a bir eser kazandırmak adına olurdu. Anamızın babamızın adını verirdik, ama bunu uygun görmediler. Onların dediği zamanda ve pozisyonda jübile yapmak bana yakışmazdı. Ben de istememiştim zaten. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum, hizmetlerimize karşılık bize gösterdiği sevgidendir bu kampanya" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor