Hami'den Derry City raporu

Geçtiğimiz günlerde evinde yaptığı lig maçında Dundalk’a 1-0 mağlup olan İrlanda temsilcisini takip eden Bordo-Mavili yetkililer, önemli bilgiler gönderdi. Rakibin sert futbolu tercih ettiği ifade edilirken, hücum hattında zayıf oldukları vurgulandı. Bire

Hami'den Derry City raporu

Geçtiğimiz günlerde evinde yaptığı lig maçında Dundalk’a 1-0 mağlup olan İrlanda temsilcisini takip eden Bordo-Mavili yetkililer, önemli bilgiler gönderdi. Rakibin sert futbolu tercih ettiği ifade edilirken, hücum hattında zayıf oldukları vurgulandı. Bireysel yetenekli futbolcuların az olduğu dikkat çekerken, takım oyunu oynamaya çalıştıkları ve sert futbola yatkın oldukları bildirildi.

Derry City'i izleyen Hami Mandıralı, raporunu dün teknik heyetle paylaştı. Genç hoca, Derry City hakkında "Sanıldığı gibi kolay bir takım değil. Hazır bir ekip görünümündeler" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler