Hami'den Burak Yılmaz yorumu

Burak Yılmaz'a bir övgüde takımın efsane oyuncularından Hami Mandıralı'dan geldi. Mandıralı, yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın kendisini müthiş geliştirdiğini vurgulayarak, "Karabükspor maçının en iyisi Burak Yılmaz'dı. Geçen sezon kaldığı yerden devam

Hami'den Burak Yılmaz yorumu

Burak Yılmaz'a bir övgüde takımın efsane oyuncularından Hami Mandıralı'dan geldi. Mandıralı, yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın kendisini müthiş geliştirdiğini vurgulayarak, "Karabükspor maçının en iyisi Burak Yılmaz'dı. Geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Sanki futbola geçen sene başladı, bu sene devam ettiriyor. Çok çalıştığı ve istediği için doğru yerlerde oluyor ve becerisini de konuşturuyor. Şunu da ona tavsiye ediyorum, lütfen bu güzellikleri yaparken sadece işine odaklansın. Ne rakip takım oyuncusuyla, ne hakemle, ne de seyirciyle konuşsun. Sadece işini yapsın. Çünkü işinde çok iyi" diye konuştu.

"TAKIM SADECE EGEMEN'İ ARIYOR"

Hami, Trabzonspor'un takım olma yolunda adımlar attığını da ifade ederek, "Karabükspor maçında takım rakibi iyi çözdü ve savunma arkasına yaptıkları koşularla maçı kazanmayı bildi. Şu anda Trabzonspor'un geçtiğimiz sezona oranla sadece Egemen'i aradığını söyleyebilirim. Egemen olsaydı bu takım çok daha başarılı olurdu. Herkes iyi niyetli ama yetmiyor. Takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtmak lazım. Takım oynarken Burak gibi özel oyuncularınız çıkıp size sonucu getirebilir. Bu zamanla olacaktır. Zokora orta alanda iyi mücadele ediyor ama Selçuk gibi teknik değil. Yinede mücadelesi kesinlikle alkışı hak ediyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor