Hami: Ölene kadar TS'liyim

Milli takımın ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Hami Mandıralı ligdeki şampiyonluk mücadelesinde Fenerbahçe'nin averajla lider olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Trabzonspor yine zirvede. Şartların ne olduğunu hep be

Hami: Ölene kadar TS'liyim

Milli takımın ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Hami Mandıralı ligdeki şampiyonluk mücadelesinde Fenerbahçe'nin averajla lider olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Trabzonspor yine zirvede. Şartların ne olduğunu hep beraber ilerleyen haftalarda göreceğiz. Enerjimizi ve desteğimizi hiçbir zaman eksiltmeyelim, kırıcı değil de yapıcı olalım. İnsanların karakteri kaderidir, Bizim karakterimiz kaderimizdir, kendi kaderimizi kendimiz çizebiliriz bunun için de çok çalışacağız." 

Jübilesiyle ilgili olarak konuşan Mandıralı, zamanında böyle bir talepte bulunduğunu ancak istediği gibi olmayınca jübileden vazgeçtiğini belirtti. Ölene kadar Trabzonsporlu olduğunu dile getiren Mandıralı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bazı oyuncular vardır ki özeldir. Ben de Trabzonspor için özel bir oyuncuyum. Bunu söylerken hiç abartmayacağım, özel bir oyuncuyum. Trabzon'da 25 sene top oynamak, 17 yıl profesyonel, bireysel olarak rekorlara imza atmak her futbolcuya nasip olmuyor. Ben isterim ki bu jübileyi Trabzonspor bana yapsın. Ben gidip söylemeyeyim, onlar yapsın diye bekledim ama olmadı. Bundan sonra da çok olsun istemiyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor