Hami Ofspor'un teklifine ne dedi?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ofspor'da teknik direktör Mehmet Birinci ile yolların ayrılmasının ardından görüşülen Hami Mandıralı'nın teklifi kabul etmediği bildirildi. Kulüp başkanı Ercan Saral, 9 maçta 11 puan toplayan Ofspor'un başarılı

Hami Ofspor'un teklifine ne dedi?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ofspor'da teknik direktör Mehmet Birinci ile yolların ayrılmasının ardından görüşülen Hami Mandıralı'nın teklifi kabul etmediği bildirildi. 

Kulüp başkanı Ercan Saral, 9 maçta 11 puan toplayan Ofspor'un başarılı olmadığını, bu nedenle teknik direktör Mehmet Birinci'yi takımdan gönderdiklerini belirtti. 

Birinci'nin ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başladıklarını ifade eden Saral, ''Hami Mandıralı'ya teklif götürdük ancak teklifimizi kabul etmedi. Hami hoca, daha önce Akçaabat Sebatspor'dan gelen teklifi kabul etmediğini belirterek, bizim teklifi de kabul etmesinin şık olmayacağını söyledi'' dedi. 

Yeni hoca konusunda çok acele etmeyeceklerini anlatan Saral, ''Dardanelspor maçına antrenörümüz Ertan hocayla gideceğiz. Hedefi büyük olacak Ofspor'a yakışacak bir hocayı takımın başına getireceğiz. Bu kez Trabzon dışından bir hocayı takımın başına getirmeyi düşünüyoruz'' diye konuştu. 
    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor