Hami Mandıralıyı Sakatlar düşündürüyor

Trabzonspor'un gelecek sezon Avrupa Kupalarına  katılıp katılamaması konusunda hayati önem taşıyan  Sivasspor karşılaşması öncesinde Trabzon’daki sakat futbolcuların çokluğu patron Hami Mandıralı’yı yeni arayışlara itti.Trabzonspor'da  dün sakatlıkları ne

Hami Mandıralıyı Sakatlar düşündürüyor

Trabzonspor'un gelecek sezon Avrupa Kupalarına  katılıp katılamaması konusunda hayati önem taşıyan  Sivasspor karşılaşması öncesinde Trabzon’daki sakat futbolcuların çokluğu patron Hami Mandıralı’yı yeni arayışlara itti.

Trabzonspor'da  dün sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılmayan  Adrian, Malouda ve Colman Sivaspor deplasmanına götürülmedi.

Teknik Patron Mandıralı geçtiğimiz hafta kadroya almadığı Zokora’yı  Sivas deplasmanına  getirirken sakat futbolcular Maluda,Colman ve Adrian’ın eksikliğini Bourceanu, Zokora ve Yusuf ile gidermeyi planlıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor