Hami Mandıralı'ya teklif var?

Ofspor'da sıcak gelişmeler yaşandı. Teknik Direktör Mehmet Birinci istifa ederken, Ofspor yönetimi ise Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Ümit Milli Eski teknik Direktörü Hami Mandıralı'ya teklif yaptı.Mehmet Birinci yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını

Hami Mandıralı'ya teklif var?

Ofspor'da sıcak gelişmeler yaşandı. Teknik Direktör Mehmet Birinci istifa ederken, Ofspor yönetimi ise Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Ümit Milli Eski teknik Direktörü Hami Mandıralı'ya teklif yaptı.

Mehmet Birinci yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını söyledi. Birinci, yaptığı açıklamada Ofspor teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini belirterek, ''Ofspordan ayrılığım saha sonuçlarıyla ilgili değildir. Türk Telekomspor maçından önce ayrılacağımı yönetim kuruluna bildirdim. Gönül isterdir ki Türk Telekomspor maçından 3 puan alarak ayrılmak ama olmadı.

Ayrılma sebebim yönetimin isteği ve arzusu ile değil, tamamen kendi istemim ile bu kararı aldım'' diye konuştu. Ofspor'da çalıştığı 13 ay boyunca Ofspor'a yaptığı katkılardan dolayı İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel'e teşekkür ettiğini ifade eden Birinci, ''Benim yerime gelecek antrenöre de başarılar dilerim.

Görevim süresince Ofspor camiası taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim, istemeyerek kırdığım ve üzdüğüm kişiler olmuşsa onlardan özür dilerim'' diye konuştu. Öte yandan Ofspor boşalan Teknik Direktörlük görevi için Hami Mandıralı'ya teklif yaptı. Hami Mandıralı ise düşünmek için 1-2 gün süre istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor