Hami Mandıralı'nın madalyalarını çaldılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un efsane kaptanı Hami Mandıralı’nın Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gölçayır semtindeki villasına giren hırsızlar, kendisine ait 17 madalya ve 1 televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Haber61.Net haber servisinin edindiğ

Hami Mandıralı'nın madalyalarını çaldılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un efsane kaptanı Hami Mandıralı’nın Trabzon’un Ortahisar ilçesi Gölçayır semtindeki villasına giren hırsızlar, kendisine ait 17 madalya ve 1 televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Haber61.Net haber servisinin edindiği bilgiye göre; 16 Ekim’de eve giren hırsızlar Mandıralı’ya ait madalya koleksiyonu çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

MADALYALARI TEKRAR ONA SATACAKLARDI

Bir süre sonra hırsızlar madalyaları satamayınca Mandıralı’nın menajeri ile görüşerek koleksiyonu tekrar Mandıralı’ya satmak istedi. Menajerin olumsuz cevabı üzerine hırsızlar Altın madalyaları eritmek istedi. Eritmek için gittikleri dökümcü durumu Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. 10 Kasım’da Madalyalar, Hırsızlık Bürosuna teslim edildi. Olay yerinde soruşturmayı sürdüren Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri; eve giren hırsızların kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı.

GOL KRALLIĞI MADALYASI DA VAR

Polis ve Jandarma’nın ortak yürüttüğü çalışma sonrası ele geçirilen madalyaların tekrar Hami Mandıralı’ya teslim edildiği öğrenilirken televizyonun ise satılmış olabileceği ifade edildi. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor. Madalyalar arasında Gol krallığı kupasının da bulunduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor