Hami Mandıralı'dan jübile yorumu

Trabzonsporlu taraftarların sosyal ağ üzerindeki gruplarından Tayfa'nın, Hami Mandıralı'ya jubile yapılması için başlattığı imza kampanyasının ardından Hami Mandıralı’dan jübile yorumu geldi. Bilindiği üzere, Hami Mandıralı için yapılan bu kampanyada 11.0

Hami Mandıralı'dan jübile yorumu

Trabzonsporlu taraftarların sosyal ağ üzerindeki gruplarından Tayfa'nın, Hami Mandıralı'ya jubile yapılması için başlattığı imza kampanyasının ardından Hami Mandıralı’dan jübile yorumu geldi.

 

Bilindiği üzere, Hami Mandıralı için yapılan bu kampanyada 11.087 Trabzonsporlu dijital imza attı. Toplanan imzalar, 300 sayfalık bir kitapçık halinde Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sunulmuştu.

 

Hami Mandıralı’nın Trabzonspor forması altında jübile yapıp yapamayacağını tayin edecek yer ise Trabzonspor Yönetim Kurulu.

 

Trabzonspor formasını taşımanın gurur ve onur olduğunu belirten Hami Mandıralı, “Trabzonspor forması altında oynamak benim için büyük bir onur ve gururdur. Ve bu onur ve gururu da yıllarca taşıdım. Bordo-mavili forma altında yıllarca top koşturdum. Taraftarlara da çok teşekkür ediyorum, hizmetlerimize karşılık bize gösterdiği sevgidendir bu kampanya. Jübileden gelecek parayı son kuruşuna kadar eğitim kurumlarında ve ilgili kurumlarda harcayacağım”

 

Hami, "Israrla söylüyorum" dedi ikinci sayfaya geçiniz...

 

 

 

Trabzonspor yönetim kurulu’nun onay vermesi halinde yapılacak Jübileden elde edilecek gelire ihtiyacı olmadığını ısrarla vurgulayan bombacı, "Trabzonspor forması altında Jübile yapmaktan onur, gurur duyarım. Allaha şükür benim Jübileden kazanacağım paraya ihtiyacım yok. Tekrarlıyorum ve üstüne basarak diyorum ki Jübileden elde edilecek parayı son kuruşuna kadar eğitim kurumları için kullanacağım. Trabzonspor’a bu kadar hizmet veren bir oyuncu için Jübile geliriyle ilgili seslerin çıkmasına ise hayretler içerisinde tanıklık ediyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor