Hami Mandıralı karmaşası!

Trabzonspor’un basın sözcüsü Yakup Aslan yaptığı açıklamalarla kafa karıştırıyor.Aslan Bordo mavili takımın kritik günler geçirdiği bu dönemde özellikle Hami Mandıralı’nın takımın başında kalıp kalamayacağı ile ilgili kafa karıştırıcı ve farklı açıklamala

Hami Mandıralı karmaşası!

Trabzonspor’un basın sözcüsü Yakup Aslan yaptığı açıklamalarla kafa karıştırıyor.

Aslan Bordo mavili takımın kritik günler geçirdiği bu dönemde özellikle Hami Mandıralı’nın takımın başında kalıp kalamayacağı ile ilgili kafa karıştırıcı ve farklı açıklamalar yapması tepki çekiyor. Bu dönemde takıma moral motivasyon aşılama yerine geleceği hakkında yorumlar yapması camia tarafından da hoş karşılanmıyor.

Dün bir radyo programına konuşan Aslan, Mandıralı’nın gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı ile ilgili sorulara cevap verirken yeni bir teknik adamın gelebileceğinin sinyalini verdi. “Mandıralı bizim evladımız” diyen Aslan cümlenin devamında ise “ Üst düzey bir hoca almayacaksak Hami Mandıralı kalmalı. Yöneticiler tamamı kalmasını istiyoruz. Ama bir başka ünlü teknik direktörle birlikte çalışması söz konusu olabilir.” İfadelerini kullandı.

Aslan bu ifadeleriyle teknik direktörlük konusunda sezon sonu yaşanabilecek olası bir karmaşayı gözler önüne sererken bugün yeniden bir açıklama yaparak iyiden iyiye kafaları karıştırdı.

Takıma oynattığı futbolla kısa sürede beğeni kazanan Mandıralı için camiadan destek çağrıları yükselirken  Yakup Aslan bugün yaptığı açıklamada “Sezon sonu ne olur bilinmez” dedi.

Aslan Mandıralı'nın sezon sonundaki durumu konusunda şu aşamada kesin bir şey söylemesinin mümkün olmadığını anlatarak, şöyle devam etti:

"Ancak yönetim kurulumuzun kanaati ve düşüncesi Trabzonspor'un Hami hoca ile uzun yıllar çalışması gerektiği yönündedir. Hami hoca sevdiğimiz, değer verdiğimiz biri, aynı zamanda iyi bir Trabzonsporlu. Trabzonspor'un içinden gelen bir insan olduğu için bizim sıkıntılarımızı daha iyi anlıyor. Motivasyonu daha iyi sağlıyor. Dolayısıyla biz onun kalmasını istiyoruz. Kararı sezon sonunda vereceğimiz için şimdi kesin bir şey söylemek mümkün değil. Futbolcular da bundan olumsuz etkilenmesin diye şunu söyleyebiliriz rahatlıkla, Hami hoca bizim çok daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edecek, çok değerli bir hocamızdır. Başkan da dahil olmak üzere Hami hocaya olumsuz bakan kimse yok aramızda ama şu aşamada zamanı değil, sezonu bitirelim ondan sonra konuşacağız diye düşünerek net fikir beyan edilmiyor."

Trabzonspor’un Avrupa kapısını zorladığı bugünlerde takımın başındaki isim için aktif görevli  bir yöneticinin bu şekilde açıklamalar yapmasının takıma ne kadar katkı veya zarar sağlayacağı taraftarlar arasında da tepkiyle karşılandı. Taraftarlar bu dönemde takıma sahip çıkılması noktasında birlik olunmasını söylerken yöneticilerin  daha sorumlu davranmaları gerektiğine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor