Hami Mandıralı ile Trabzon saldıracak

 Karabükspor maçında takımın başında olacak Hami Mandıralı, Mustafa Akçay'ın tercihlerinden farklı bir kadro ve oyun anlayışıyla sahaya çıkacak. Bir anlamda kendi takımını oluşturacak.Hami Mandıralı, Mustafa Akçay'ın istifasının ardından geçici olarak tak

Hami Mandıralı  ile Trabzon saldıracak

 Karabükspor maçında takımın başında olacak Hami Mandıralı, Mustafa Akçay'ın tercihlerinden farklı bir kadro ve oyun anlayışıyla sahaya çıkacak. Bir anlamda kendi takımını oluşturacak.

Hami Mandıralı, Mustafa Akçay'ın istifasının ardından geçici olarak takımın başına geçti. Yönetim, hoca arayışlarını sürdürürken Hami Mandıralı hoca çalışmalarını günü kurtarmak için değil, uzun süre takımın başında kalacakmış gibi yapıyor.

 Karabükspor karşısında kulübede olacak genç futbol adamının nasıl bir taktik ve kadroyla sahaya çıkacağı merakla beklenirken,"Hami hoca risk almaz, radikal değişiklikler yapmaz diye düşünenlerin aksine  Hami Mandıralı'nın planları çok farklı. 45 yaşındaki çalıştırıcı, risk alarak takımda ciddi değişiklikler yapmayı planlıyor.

 Mandıralı yarı sahasında bekleyip hızlı ataklarla gol arayan bir Trabzonspor yerine, önde basan, sürekli hücumu düşünen ve topa sahip olmayı hedefleyen bir takım oluşturmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor