Hami: Kazanmak zorundayız

Trabzonspor'un Teknik sorumlusu Hami Mandıralı yarın akşam oynanacak olan Kasımpaşaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.Spor Toto Süper Lig’de 8 deplasman maçı sonrasında, Sivasspor karşısında kazandıklarını belirten Hami Mandıralı, "Deplasma

Hami: Kazanmak zorundayız

Trabzonspor'un Teknik sorumlusu Hami Mandıralı yarın akşam oynanacak olan Kasımpaşaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’de 8 deplasman maçı sonrasında, Sivasspor karşısında kazandıklarını belirten Hami Mandıralı, "Deplasman maçlarına en azından üzerimizdeki bu baskıdan sıyrılmış olarak çıkacağız" dedi.

Mandıralı, "Bizim için Sivasspor maçında 3 puan almak çok önemliydi. Beraberlik veya mağlubiyet halinde sıralamadaki yerimiz çok daha farklı olabilirdi. Şimdi, en azından bu sezon için hedeflerimiz doğrultusunda bir pozisyonda bulunuyoruz. Ancak Sivasspor maçından kazanılan 3 puanın daha anlamlı olması için yarın oynayacağımız Kasımpaşa maçını da kazanmak zorundayız. Kadromuzdaki oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum. Sahaya kim çıkarsa çıksın formasının sonuna kadar terletecek. Taraftarımızın önemli bir kısmının desteğinden mahrum kalacağız. Ancak kadın ve çocuk taraftarlarımızın da bizleri sonuna kadar destekleyeceğini biliyoruz. Haftanın açılış maçı olması nedeniyle kazanarak rakiplerimizin maçlarını rahat izlemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor