Hami: Kalmak isterim fakat!

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Galatasaray ile bir sezona bedel bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, kazanmak için cesur ve yürekli futbol sergileyeceklerini söyledi.“DAHA CESUR BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ”Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Ma

Hami: Kalmak isterim fakat!

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Galatasaray ile bir sezona bedel bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, kazanmak için cesur ve yürekli futbol sergileyeceklerini söyledi.

“DAHA CESUR BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ”

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Pazar günü kendisi, takım ve camia açısında çok önemli bir müsabaka oynayacaklarını belirten Mandıralı, " Kupa şampiyonu güçlü bir rakiple oynayacağız. Dolayısıyla bizim var olan bir performansımız var, bunun üzerine çıkmaya çalışacağız. Çünkü rakibimiz güçlü bir ekip. Biz de son haftalardaki müthiş performansımızı, futbol anlayışımızı, takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Bunu sahada yaptığımız zaman takımımızın neler yaptığını gördük. Daha cesur bir futbol oynayacağız, kazanmak için mücadele edeceğiz. Kazanmaya ihtiyacımız var, hedeflerimiz var, Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Dolayısıyla bu zorlu maçtan 3 puan almak istiyoruz. Bunu başaracak kapasitemizin de olduğunu düşünüyorum” dedi.

“ÖNEMLİ EKSİKLİKLERİMİZ YOK”

Sakatlıkları bulunan oyuncuların da oynayacak duruma geldiklerini ifade eden Hami Mandıralı, önemli bir eksiklerinin olmadığını belirtti. Futbolcularının moralinin de çok iyi olduğunu ifade eden Mandıralı, oyuncularının antrenmanlardaki arzusunun çok iyi olduğunu, bunu sahaya yansıtmalarını beklediğini söyledi.

 

DEVAMI 2. SAYFADA

“KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ”

Cezaları nedeniyle müsabakayı yine bayan ve çocuk taraftarların önünde oynayacaklarına belirten genç teknik adam, "Bayan taraftarlarımız, tüm imkanlarını zorlayarak maça geliyorlar ve bizi çok iyi destekliyorlar. Onlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Trabzonspor’un hedefi hep büyük olmuştur. Bu maçta da hedefimiz büyük. Kazanmak için oynayacağız, kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çünkü Galatasaray maçı bir sezonu kurtarabilecek bir maç olacak. Bunun için kazanma adına sahada ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

“HENRİQUE ÇOK KIYMETLİ BİR OYUNCUMUZ”

Mandıralı, Henrique’nin artan performansının nedeniyle ilgili bir soru üzerine, “Henrique diğer futbolcularımız gibi çok kıymetli bir oyuncumuz. İzinsiz olarak Zokora'nın düğününe gitmesinden sonra ciddi anlamda üzüntü çekerek, takımdan özür dilemesi ve bizim ona şans vermemiz ve goller atması, ondan daha önemlisi takım için mücadele etmesi, yardımlaşmayı ön plana çıkartması. Olay onun deneyimsizliğiydi belki fakat sahada son haftalarda çok ciddi anlamda katkı sağlıyor. Biz ekip olarak onların yere geliyor abisi, arkadaşı, yeri geliyor hocası, babası oluyoruz. Aynı menfaat uğruna burada mücadele veriyoruz. O da bunlara cevap veriyor. 2 maçımız kaldı. Kendisine bu maçlarda da aynı performansı beklediğimi söyledim. O da işine dört elle sarılacağını söyledi. Biz şans veriyoruz. Onlar da bunu değerlendiriyor. Diğer oyuncularımız gibi Henrique’de buna karşılık verdi. Yaklaşım, sevgi, saygı diye buna cevap vermek isterim” değerlendirmesinde bulundu.

"KALMAK İSTERİM FAKAT KARAR MERCİİ BEN DEĞİLİM"

Başarılı teknik adam, gelecek sezon takımın başında olup olmayacağına dair soruya da şu şekilde cevap verdi:

"Benim burada kalmamı isteyen büyük bir kesimin düşüncelerine teşekkür ederim. Fakat bu konu çok konuşulduğu zaman benim de canım sıkılıyor. Bazen keşke konuşulmasa, akışına bıraksak diye düşündüğüm oluyor. 2 maçımız kaldı, ben çalışmaya devam ediyorum. Evet eğer problemse bir lisans problemim var. O da yakın bir zamanda çözülecek. Sonuçta karar verecek merci ben değilim. Ben çalışıyorum, işime bakıyorum ve işimi yaptığımı düşünüyorum. Buradayım, şimdilik 2 maçımızı düşünüyorum. Ondan sonrasını bekleyip görmek lazım.”

“ÇALIŞACAĞIZ, ARAŞTIRACAĞIZ VE BULACAĞIZ”

PTT 1. Lig’de küme düşen pilot takım 1461 Trabzon’da kadroya dahil edebilecekleri bazı oyuncular olduğunu belirten Mandıralı, sözlerini şöyle tamamladı:
"Haftaya bir toplantımız olacak. Oradan alabileceğimiz oyuncular var ama çok fazla olduğunu söyleyemem. Başka yerlerden de baktıklarımız var. Trabzonspor’un formasını sahada adam gibi terletecek futbolcular arıyoruz. Bunlar bu coğrafyada, ülkemizde var. Çalışacağız, araştıracağız ve bulacağız. Yarışmacı takım olmak, sonuna kadar şampiyonluğu kovalamak istiyorsak böyle oyunculara ihtiyacımız var.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor