Hami istediğini bulamadı

Mustafa Akçay’ın yerine göreve getirilen Hami Mandıralı, Trabzonspor’un başında çıktığı 5 maçta sahaya sürdüğü taktik planlamayı uygulayamadı.Orta sahayı kalabalık tutarak, Adrian-Olcan-Özer gibi isimlerle hücumu düşünen bordo-mavililer istedikleri sonuca

Hami istediğini bulamadı

Mustafa Akçay’ın yerine göreve getirilen Hami Mandıralı, Trabzonspor’un başında çıktığı 5 maçta sahaya sürdüğü taktik planlamayı uygulayamadı.

Orta sahayı kalabalık tutarak, Adrian-Olcan-Özer gibi isimlerle hücumu düşünen bordo-mavililer istedikleri sonuca ulaşamadılar. Hami Mandıralı yönetiminde 5 maç oynayan Trabzonspor, sadece 4 gol atabilirken gol konusunda orta sahadan katkı alamadı. Emre’nin 2 ve Janko’nun da 1 gol attığı maçlarda bordo-mavili ekip filelerinde ise 7 gol gördü.

Özellikle UEFA Avrupa Ligi’nde Juventus eşleşmelerinde susan Mandıralı ve öğrencileri, her iki 90 dakikada da gol sevinci yaşayamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler