Hami Hocanın sıkıntısı büyük!

TRABZONSPOR'UN BİTMEYEN SIKINTISITrabzonspor bitirmekte olduğumuz sezonda iki şey yakasını bırakmadı. Bunlardan bir tanesi oyuncuların sakatlıkları diğeri ise Kart cezalıları. Geçtiğimiz hafta Zeki ile Kadir kart cezalısı durumunda iken bu hafta ise Kapta

Hami Hocanın sıkıntısı büyük!

TRABZONSPOR'UN BİTMEYEN SIKINTISI

Trabzonspor bitirmekte olduğumuz sezonda iki şey yakasını bırakmadı. Bunlardan bir tanesi oyuncuların sakatlıkları diğeri ise Kart cezalıları. Geçtiğimiz hafta Zeki ile Kadir kart cezalısı durumunda iken bu hafta ise Kaptan Onur Antalya karşılaşmasında aynı nedenle oynayamayacak. Aykut'un sakatlığı nedeni ile ise forma giyip giyemeyeceği henüz nedenlik kazanmadı.  

BORDO MAVİLİLERE BAKIN NE YETMEDİ?

Bordo Mavili kulübün bu sezonki en büyük handikapı ise kesinlikle ve kesinlikle Yönetimden sürekli olarak birilerinin istifa etmesi oldu. Trabzonspor'un başkanı ilk seçimi kazandığı günden bugüne kadar hemen hemen her ay bir isim yönetiminden ayrılarak kendisine veda etti. Oysa Başkan kongre günü yol arkadaşım olarak tarif ettiği isimler kendisini yolda bırakanların hepsine de bir kılıf buldu. Trabzonspor yönetimi bu ay bir yılını doldururken 8 istifa oldu ve birkez tam kadro toplandı düzenlediği öğrenildi.

HAMİ HOCA'NIN SIKINTISI BÜYÜK

Trabzon Camiası ve taraftarı biraz sabırsız gibi gözüküyor. Bu nedenle de sürekli olarak başarı bekliyor. Hami hocanın herkes ne kadar Trabzonsporlu olduğunu bilir. Hoca bu sezonda bir sistem oluşturmaya çalışsa da bir sonraki sezona hazırlandığı gözüküyor. Bu nedenle Trabzonspor bir küçük yenilgide taraftarımızın ortalığı velveleye vermesi ise sadece heyecanlarından olduğu ise gözlemleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler