Hami Hoca'da sona doğru!

Trabzonspor’da Teknik Direktör konusu belirsizliğini sürdürüyor.Trabzonspor Yönetimi yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör konusu ise belirsizliğini koruyor.Haber61.net spor servisinin edindiği

Hami Hoca'da sona doğru!

Trabzonspor’da Teknik Direktör konusu belirsizliğini sürdürüyor.

Trabzonspor Yönetimi yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör konusu ise belirsizliğini koruyor.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre yeni sezonda Bordo Mavili yönetim takımı tecrübeli bir teknik adam emanet etmeyi planlıyor. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’yı da kaybetmek istemeyen yönetim yeni gelecek teknik adamla birlikte çalışması için görüşmeler yapıyor.

Ayrıca son zamanlarda ortaya atılan ve yönetim tarafından da görüşme yapıldığı doğrulanan Rumen teknik adam Lucescu konusunda sorun çıktığı öğrenildi. Trabzonspor’la uzun zamandır adı anılan Vahid Halilhodzic konusunda ise görüşmelerin belli bir noktaya geldiği belirtildi. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Teknik adam transferi konusunu bizzat kendisinin yürüttüğü ve bu konunun çok kısa bir süre içinde sonuca bağlanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor