Hami: Herşeyi yaptık

Mustafa Akçay’ın yerine basın toplantısına çıkan Hami Mandıralı şu açıklamalarda bulundu.Hocamıza ve Emme'ye geçmiş olsun. 2013 yılı kendi açımızdan performans ve başarılar bizi çok mutlu etti. Kısıtlı kadromuza rağmen Trabzonspor Avrupa'da ve ligde Trabz

Hami: Herşeyi yaptık

Mustafa Akçay’ın yerine basın toplantısına çıkan Hami Mandıralı şu açıklamalarda bulundu.

Hocamıza ve Emme'ye geçmiş olsun. 2013 yılı kendi açımızdan performans ve başarılar bizi çok mutlu etti. Kısıtlı kadromuza rağmen Trabzonspor Avrupa'da ve ligde Trabzon’u çok iyi temsil ettik. Kazanma ve futbol adına her şeyi yaptık. Taraftarlara ve herkese teşekkür ediyorum.

AYKUT'UN TEPKİSİ

Hami Mandıralı Aykut Akgün'ün oyundan alınmasının ardından kulübede gösterdiği tepkiyle ilgili şunları söyledi. 

"Aykut Akgün ben görmedim hareketi herkes kendi hareketini kendine bağlasın. Aykut Akgün bizim oyuncumuz stratejik olarak değişiklikler olabilir. Bunlar futbolda var.

AKÇAY NEDEN KATILMADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay maçın ardından soyunma odasında küçük çaplı bir mide spazmı geçirdi. Bu nedenle basın toplantısına katılmadı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor