Hami: Favori Juventus ama...

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın Juventus ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı basın toplantısı düzenledi.Grup maçlarından namağlup olarak çıktıklarını hatırlatan Hami Mandıralı, “Juventus çok kıymetli, değerli bir

Hami: Favori Juventus ama...

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın Juventus ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı basın toplantısı düzenledi.

Grup maçlarından namağlup olarak çıktıklarını hatırlatan Hami Mandıralı, “Juventus çok kıymetli, değerli bir ekip. Çok kıymetli oyuncuları var. Fakat biz de iyi bir takımız. Futbolcu arkadaşlarımız duyguları bir kenara bırakıp sahada görevlerini yapacaklar. Alacakları sonuçlarla hem bizleri hem de Türkiye'yi sevince boğacaklar. Bizi zor bir 90 dakika bekliyor ama her şeye hazırlıklıyız" dedi.

“İYİ GİDEN ŞEYLER DEĞİŞTİRİLMEZ”

Mandıralı, futbolda iyi giden şeylerin değiştirilmeyeceğini belirterek, “Kötü giden şeyleri değiştirmek lazım. Son Karabük maçında güzel şeyler ortaya çıktı diye düşünüyorum. Takımımız fazlasıyla umut verici bir futbol oynadı ve oyundan kopmadı. Tabi şu an karşımızda Juventus gibi çok önemli bir takım var. Elimizdeki mevcut kadromuza göre tercihlerde bulunacağız. Çok fazla değişiklik olur mu yarın göreceksiniz. Forvet hattında Emre ve Henrique ikilisinden hangisini sahaya süreceğime henüz karar vermedim” diye konuştu.

“JUVENTUS’U FAVORİ GÖRÜYORUM”

İtalyan bir basın mensubunun Juventus'u UEFA Kupası'nda favori görüp görmediği yönündeki sorusu üzerine Mandıralı, “Futbol sürprizler oyunudur. Juventus çok güçlü bir takım dolayısıyla onları favori görüyorum. Ancak biz de yarın sahada oyunumuzla onlara karşı dik duracağız” cevabını verdi.

“GALATASARAY DA GÜÇLÜ BİR TAKIM”

Mandıralı, Juventus’un UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a elendiğinin hatırlatılması üzerine ise, “Bazen böyle tesadüfler oluyor ama Galatasaray'ın da güçlü bir takım olduğunu unutmamaları lazım. Galatasaray da Avrupa Şampiyonu olmuş bir takım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor