Hami: Ben hazırım

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.Karabük deplasmanından aldıkları 2-2'lik beraberliğin ardından konuşan

Hami: Ben hazırım

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Karabük deplasmanından aldıkları 2-2'lik beraberliğin ardından konuşan Mandıralı, "Oyuncularımı kutluyorum. İyi futbol oynadılar. Futbol hatalar oyunu olduğu için beklemedğimizanda 2 gol yedik. Tekrar oyundan kopmadık. Giren oyuncular da katkı sağladı ve beraberlik aldık. Oyuncularımın hepsini kutluyorum" dedi.

Olcan Adın'ın son anlarda Karabükspor ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyona değinen Mandıralı, "Hayatım boyunca hakemlerle ilgili hiç konuşmadım. Geçen hafta Sansal ağabey de yorum yaptı 6. hakemlerle ilgili. Olcan'ın poziyonuna net bir şey söylemiyorum ama 6. hakem gördü. O pozisyon penaltı değilse neden Olcan'a sarı kart vermediler? Bunun cevabını merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak görevine devam edip etmeyeceği ile ilgili konuşan başarılı hoca. "Bize böyle bir misyon verildi. Biz görevimizin başındayız. Ve çalışmaya da devam edeceğiz. Herkesin bir şansa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Benim de bu şansı iyi değerlendireceğimi düşünüyorum. Ama takdir başkanımız ve yönetim kurulumuzundur" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler