Hamdi Zıvalıoğlu: Bizi yalnız bırakmayın

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu 59 puanla 4. sırada tamamlayan takımımız 1461 Trabzon'da Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu,  PTT 1. Lig'e play-off'tan yükselecek üçüncü takım olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.1461 Trabzon'un ligin ikinci

Hamdi Zıvalıoğlu: Bizi yalnız bırakmayın

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu 59 puanla 4. sırada tamamlayan takımımız 1461 Trabzon'da Teknik Direktörümüz Hamdi Zıvalıoğlu,  PTT 1. Lig'e play-off'tan yükselecek üçüncü takım olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

1461 Trabzon'un ligin ikinci yarısında lige damgasını vurduğunu belirten Zıvalıoğlu, "Bakıldığı zaman ikinci yarıda en fazla puan toplayan ikinci takımız, en fazla gol atan takımlar arasındayız. Bunlar takdire şayan neticeler, değerler. PTT 1. Lig'e yükselecek 3'üncü takım olmak için gücümüzün sonuna kadar mücadele edeceğiz"dedi.

hamdi-zıvalıoğlu-(7).jpg

Kadrolarının değerini bildiklerini dile getiren Bordo-Mavi-Beyazlı ekibimizin Teknik Patronu Zıvalıoğlu, "Bize bu güzelliği yaşatan futbolcu kardeşlerimize her zaman teşekkür ediyoruz. Bu güzellikler içinde inşallah play-off'an çıkar hedefimize ulaşır şampiyonluğu Trabzon'a getiririz" diye konuştu.

 

ergn0376.jpg

Play-Off maçında perşembe günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda Ümraniyespor ile karşılaşacaklarına da değinen Zıvalıoğlu, "Bu maçı kazanarak deplasmana avantajlı gitmek istiyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor