Haluk Ulusoy TÜFAD paneline katılacak

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulunun düzenleyeceği panele TFF gelmiş geçmiş en başarılı ve dünya futbol şampiyonası apoletli efsane başkanı Haluk Ulusoy konuşmacı olarak geliyor.TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına Genel sekreter Harun Beklemiş tar

Haluk Ulusoy TÜFAD paneline katılacak

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulunun düzenleyeceği panele TFF gelmiş geçmiş en başarılı ve dünya futbol şampiyonası apoletli efsane başkanı Haluk Ulusoy konuşmacı olarak geliyor.

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu adına Genel sekreter Harun Beklemiş tarafından yapılan yazılı açıklamada;

Yönetim kurulu olarak, Türkiye A milli takımının başına Teknik Direktör olarak Şenol Güneş’i, yardımcılıklarına Ünal Karaman ve Mehmet Kulaksızoğlu’nu getirerek Türkiye A milli futbol takımımızı 48 yıl sonra Dünya kupasına taşıyan, sonrasında Dünya 3.lüğü, UEFA Konfederasyon kupası 3.lüğü gibi Türk futbol tarihinin en büyük başarılarına imza atan, Dünya futboluna Trabzon futbol antrenörlerinin ismini altın harflerle yazdırma fırsatı veren Trabzon topraklarında doğup büyüyen, hemşerimiz Sayın Haluk Ulusoy ‘unda katılacağı “başarıya giden yol” konulu panel düzenlemeye karar verdiklerini belitti.

Beklemiş; Bunun için dernek başkanımız Nurettin Balaban’ın İstanbul’a giderek başkan ile görüşmüş olup Ocak 2014 ‘te bu paneli düzenleyeceğimizi söyleyebiliriz.

Bunun dışında Trabzonspor’un formasını aralıksız giyen Trabzonspor’un dünün efsane futbolcusu, günümüz Teknik adamlarının panelist olarak katılacakları ayrı bir panelin çalışmalarını bitirdiklerini de sözlerine ekleyen genel sekreter Harun Beklemiş, her iki panelde amacımızın, Trabzon’un kendi değerlerinin ne kadar önemli olduğunu, neleri nasıl ve ne şartlarda elde ettiklerini günümüz futbol camiasına onların ağzından dinleme imkânı sağlayabilmektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler