Haluk Ulusoy o kulüplerle bir araya geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 25 Haziran Perşembe günü yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan Haluk Ulusoy, Diyarbakır'da 5 kulübün yöneticileriyle görüştü.Genel kurul öncesi çalışmalarını sürdüren Ulusoy, Diyarbakır Büyükşehir

Haluk Ulusoy o kulüplerle bir araya geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 25 Haziran Perşembe günü yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan Haluk Ulusoy, Diyarbakır'da 5 kulübün yöneticileriyle görüştü.

Genel kurul öncesi çalışmalarını sürdüren Ulusoy, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Yeni Diyarbakırspor, Kahramanmaraşspor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Cizrespor’un yöneticileriyle bir araya geldi.

Haluk Ulusoy, toplantıda seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar hakkında kulüp temsilcilerine bilgi verdi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, Ulusoy ile TFF seçimleri nedeniyle bir araya geldiklerini söyledi.

Ulusoy'un Diyarbakır’a gelerek kendilerine projelerini anlattığını ifade eden Avcı, "Bir süre önce 6 kulüple birlikte hareket etme kararı almış ve TFF seçiminde ortak tutum sergilenmesi yönünde görüş birliğine varmıştık. Bu konudaki tutumumuz devam ediyor. Mevcut federasyon yapısının daha özerk ve demokratik olmasını istiyoruz. Demokratik, özgür bir federasyon yapısı oluşturulması talebinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

TFF başkan adaylarının projeleriyle kendilerini ikna etmelerini beklediklerini belirten Avcı, "Bu bağlamda Ulusoy, projelerini anlattı. Biz de sorularımızı sorduk. Adaylarla yapacağımız görüşmelerin ardından bölge kulüpleri olarak kararımızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor