Halterde Nurdan Karagöz, 5. oldu

 Excel Arena'daki halter müsabakalarında 14 sporcu madalya mücadelesi verdi. Koparmada başlangıç ağırlığı olarak 78 kilo bildiren 25 yaşındaki milli halterci, daha sonra bu kiloyu 80'e çıkardı. Koparmadaki ilk hakkında 80, ikinci hakkında 83 kiloyu kaldır

Halterde Nurdan Karagöz, 5. oldu

 

Excel Arena'daki halter müsabakalarında 14 sporcu madalya mücadelesi verdi. Koparmada başlangıç ağırlığı olarak 78 kilo bildiren 25 yaşındaki milli halterci, daha sonra bu kiloyu 80'e çıkardı.

 

Koparmadaki ilk hakkında 80, ikinci hakkında 83 kiloyu kaldıran Nurdan Karagöz, son hakkında 84 kiloyu denedi ancak başarılı olamadı.

 

Karagöz, silkmedeki ilk hakkında 104 kiloluk barı zorlanarak da olsa kaldırdı. İkinci hakkı için 106 kilo bildiren Karagöz, daha sonra ağırlığı 1 kilo artırdı. Milli halterci ikinci hakkında 107 kiloluk barı kaldırdı ancak kontrol edemeyince başarısız oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler