Halis Özkahya maça atandı

Türk hakem Halis Özkahya, 1 Haziran Çarşamba günü Ukrayna ile Özbekistan milli futbol takımları arasında Ukrayna'da oynanacak hazırlık maçında görev alacak.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, FIFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya'nın, 1 Haziran

Halis Özkahya maça atandı

Türk hakem Halis Özkahya, 1 Haziran Çarşamba günü Ukrayna ile Özbekistan milli futbol takımları arasında Ukrayna'da oynanacak hazırlık maçında görev alacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, FIFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya'nın, 1 Haziran Çarşamba günü Ukrayna ile Özbekistan arasında Ukrayna'da oynanacak hazırlık maçını yöneteceği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Ukrayna Futbol Federasyonu'nun özel davet yazısı ile bu maça istediği Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Cem Satman'ın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler