Halilhodzic'ten Trabzon açıklaması! Teklif var mı?

 Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a Vahid Halilhodzic'den olumsuz cevap geldi.2005-2006 sezonunda Şenol Güneş’in istifası sonrasında 7 ay Trabzonspor'u çalıştıran Halilhodzic, “Şu anda Trabzonspor’a gelmem mümkün değil.” dedi. Boşnak tekn

Halilhodzic'ten Trabzon açıklaması! Teklif var mı?

 Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a Vahid Halilhodzic'den olumsuz cevap geldi.

2005-2006 sezonunda Şenol Güneş’in istifası sonrasında 7 ay Trabzonspor'u çalıştıran Halilhodzic, “Şu anda Trabzonspor’a gelmem mümkün değil.” dedi. Boşnak teknik adam, halen Cezayir Milli Takımı ile kontratının olduğunu hatırlatarak, “Cezayir’deyim ve 2014 Dünya Kupası’na hazırlanıyorum. Ayrıca Trabzonspor’dan da herhangi bir teklif almadım. Fakat teklif gelse bile bunu kabul edemem. Çünkü sadece Cezayir Milli Takımı ile Brezilya’da başarılı olmaya odaklandım.” ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibinde kısa bir süre görev almasına rağmen Trabzon’un gönlünde ayrı bir yer tuttuğunu anlatan  Halilhodzic, “Orada çok güzel günlerim geçti. Özellikle de şu anki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile sıcak bir dostluğumuz oldu. Belki bir gün tekrar Trabzonspor’a dönebilirim.” şeklinde konuştu.

Süper Lig’i yakından takip ettiğini de belirten 61 yaşındaki Bosnalı çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye’de Avrupa çapında bir lig var. Örneğin Fildişi Milli Takımı’ndan eski öğrencim Drogba’nın yanı sıra Sneijder, Kuyt, Malouda gibi futbolcuların ligin kalitesini artırdığına inanıyorum. Roberto Mancini de önemli bir isim. Umarım Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde Juventus’u eler.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler