Halilhodzic'ten sert açıklama; İHANET!

Trabzonspor'da 3-0'lık Karabükspor yenilgisi sonrasında Vahid Halilhodzic, yedek kulübesinde oturup, soyunma odasına gitmedi. 10 dakika kadar burada kalan ve yardımcıları ile kısa konuşmalar yapan Halilhodzic, ardından yerinden kalktı ve bordo mavili tara

Halilhodzic'ten sert açıklama; İHANET!

Trabzonspor'da 3-0'lık Karabükspor yenilgisi sonrasında Vahid Halilhodzic, yedek kulübesinde oturup, soyunma odasına gitmedi. 10 dakika kadar burada kalan ve yardımcıları ile kısa konuşmalar yapan Halilhodzic, ardından yerinden kalktı ve bordo mavili taraftarın yanına gidip bir şeyler söyledi, tirbünden de alkış aldı.

Ardından yayıncı kuruluşa bir röportaj veren Boşnak asıllı teknik adam, "Kelimeleri bulmak zor, utanç verici, ihanet..." dedi. Halilhodzic; "Başkanımıma, taraftara karşı bu duruma açıklama getirmek gerekiyor. Bu futbolu açıklamak için kelime bulamıyorum" dedi. 

İhanet kelimesini açması istenen usta teknik adam, "Trabzonspor forması giymek bu kadar basit olmamalı. Trabzonspor formasını birinci olmak için giyersiniz, daha fazla arzu, istek gösteririsniz. Bu akşamki takım böyle değildi" dedi.

Kadro seçiminde hatalı olduğunu kabul etse de, "Bu takımı ben hazırlayamadım, benle çok vakit geçiremedi" diyen Halilhodzic şöyle devam etti; "Burada farklı biri durum var. Avrupa maçında kaybetmemize rağmen daha farklı oynadık, burada farklı bir durum söz konusu" dedi. 

İstifa edebileceğine yönelik de bir mesaj veren usta teknik adam, sözlerini şöyle noktaladı; "Çok fazla konuşmak istemiyorum, kullanacağım kelimeler bir çok hasar yaratabilir. Kendi çalışmalarımı da gözden geçirmeliyim, her oyuncu da ayna karşısına geçip kendisini eleştirecek. Trabzonspor daha farklı şeyleri hak ediyor".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler