Halilhodzic'ten mesaj var

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetime açıkça mesaj gönderdi. Hala yapılamayan transferlerden rahatsız olan Boşnak teknik adam yeniden transfer istediğini dile getirdi.Teknik direktör Vahid Halilhodzic, bugünkü antrenmanda basın mensupl

Halilhodzic'ten mesaj var

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetime açıkça mesaj gönderdi. Hala yapılamayan transferlerden rahatsız olan Boşnak teknik adam yeniden transfer istediğini dile getirdi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, bugünkü antrenmanda basın mensuplarıyla bayramlaştı.

İlk olarak saha ortasında basın mensuplarına seslenerek "İyi bayramlar" diyen Halilhodzic, "Benim hakkımda olumlu veya olumsuz birçok haber yapıyorsunuz. Bir kere de baklava alıp gelin" diyerek sitem etti. Boşnak çalıştırıcı, bir gazetecinin, "Sütlaç daha iyi değil mi?" şeklindeki sorusuna ise "Trabzon sütlacının yerini hiçbir şey tutamaz" yanıtını verdi.

"BENİ ELEŞTİRİYORSUNUZ AMA..."

Antrenman sonunda ise basın mensuplarının yanına gelerek tek tek bayramlaşan Halilhodzic, sitemlerine devam etti. Boşnak çalıştırıcı "Beni eleştiriyorsunuz ama ben bayramlaşmaya geldim. Herkese iyi bayramlar" dedi.

"BAKLAVA DEĞİL TRANSFER İSTERİM"

Bir gazetecinin, "Ne söylediyseniz onu yazıyoruz" ifadesi üzerine de Halilhodzic, "Emin değilim tam olarak bilemiyorum" diye konuştu. Peki bugün baklava mı isterdiniz yoksa transfer mi?" şeklindeki soruya da deneyimli teknik adam, "Tabi ki transfer" diyerek cevap verdi.Boşnak çalıştırıcı, daha sonra basın mensupları ile fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler