Halilhodzic'ten kafa karıştıran açıklama

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olması beklenen Vahid Halilhodzic, bordo-mavilileri şok edecek açıklamalarda bulundu. Cezayir Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Boşnak çalıştırıcı, ismini vermeden kendisi için son an

Halilhodzic'ten kafa karıştıran açıklama

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olması beklenen Vahid Halilhodzic, bordo-mavilileri şok edecek açıklamalarda bulundu. Cezayir Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Boşnak çalıştırıcı, ismini vermeden kendisi için son anda bir takımın devreye girdiğini söyledi.
 
 Adriyatik kıyısındaki turistik Makarska bölgesinde tatilini geçiren Boşnak teknik adam burada Al Jazeera'ya konuştu. Halilhodzic, " Dünya Kupası’nda çok iyi işler yaptık. Kupanın ardından bir çok teklif aldım. Dünyanın en zengin kulüplerinden birisinden de teklif aldım. Türkiye'den dostlarıma, Trabzonspor'a Dünya Kupası öncesinde söz vermiştim. Ancak şimdi gelen teklifler çok iyi o yüzden kararsızım" dedi.

İşte o haber;

z.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler