Halilhodzic'ten futbolculara teşekkür

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk müsabakasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da maçın ardından büyük sevinç yaşandı.HALİLHODZİC'TEN SOYUNMA ODASINDA TEŞEKKÜRMüsabakadan sonra oyuncularına aldıkları galibiyetten

Halilhodzic'ten futbolculara teşekkür

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk müsabakasında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da maçın ardından büyük sevinç yaşandı.

HALİLHODZİC'TEN SOYUNMA ODASINDA TEŞEKKÜR

Müsabakadan sonra oyuncularına aldıkları galibiyetten dolayı teşekkür eden teknik direktör Vahid Halilhodzic, maç içerisinde yaptıkları basit hatalar için de bazı uyarılarda bulundu.  Boşnak çalıştırıcı, "Bu maç bir başlangıç olsun. 3 maçlık aradan sonra kazandık. Artık bu böyle devam etmeli. Zamanla herkes birbirini daha iyi tanıyacak ve o zaman gerçek gücümüzü gösterme fırsatımız olacak" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor