Halilhodzic'ten çok ilginç Trabzonspor cevabı!

Trabzonspor'un teknik direktörü olacağı yönünde basında çıkan iddialar Cezayir Milli Takımı teknik direktörü Vahid Halilhodzic'e soruldu.Öncelikle Dünya Kupasını değerlendiren Boşnak hoca, "Biz bu anı üç sezondur bekliyoruz. Şu anda Brezilya'dayız ve çalı

Halilhodzic'ten çok ilginç Trabzonspor cevabı!

Trabzonspor'un teknik direktörü olacağı yönünde basında çıkan iddialar Cezayir Milli Takımı teknik direktörü Vahid Halilhodzic'e soruldu.

Öncelikle Dünya Kupasını değerlendiren Boşnak hoca, "Biz bu anı üç sezondur bekliyoruz. Şu anda Brezilya'dayız ve çalışıyoruz. İkinci tura geçmek içn çalışacağız. Şu anda bu takım çok zor sorulara cevap verecek kadar bilgilidir" dedi.

Sao Paulo'ya 90 km uzaktaki Sorocoba'da bulunan Cezayir Milli Takımında Halilhodzic, "Ermenistan ve Romanya hazırlık maçları biz çok şey gösterdi. Çalışmaya devam edeceğiz. Biz Belçika'nın bizden güçlü olduğunu söyleyemeyiz" dedi.

Halilhodzic, Trabzonspor iddiaları içinse, "Kariyerimin en önemli aşamasında transferi veya gelecek sezonu düşüneceğimiz sanıyorsanız, çıldırmış olmalısınız. Bir fubol insanı için şu anda olunabilecek en önemli yerdeyim ve tek düşündüğüm de burası" diyerek herkesi şaşırttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler