Halilhodzic'te sorun var mı?

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı iddia edilen Vahid Halilhodzic'in Cezayir Futbol Federasyonu ile arasındaki pürüzleri giderdiği bildirildi. Fransız Le Buteur gazetesinde yer alan haberde, Vahid'in ayrılma konusunda federasyon yetkililerini ikna ettiği be

Halilhodzic'te sorun var mı?

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı iddia edilen Vahid Halilhodzic'in Cezayir Futbol Federasyonu ile arasındaki pürüzleri giderdiği bildirildi. 

Fransız Le Buteur gazetesinde yer alan haberde, Vahid'in ayrılma konusunda federasyon yetkililerini ikna ettiği belirtilirken, Cezayir Milli Takımı'nın başına Christian Gourcuff'un getirileceği kaydedildi.

Le Buteur, Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Halilhodzic'in Türkiye'ye yardımcıları Cyril Moine ve Sandy Guichar ile birlikte gideceğini de dile getirdi. Cezayir basını, Halilhodzic'in Dünya Kupası'nda Cezayir ile ilgilenmekten çok Trabzonlu yöneticilerle telefon görüşmesi yaptığını iddia edip, tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler